Dobrý deň, som Dominik Harman. Pomáham skvelým myšlienkam preraziť.

Máte nejakú? Porozprávajme sa.

Dominik Harman email marketing

Dominik Harman
IČO: 52623301
DIČ: 1125994254
Dolná 345/35, 010 03 Žilina
Newsletter, ktorý zlepší váš newsletter.Za 10 rokov som sa o emailoch čo-to naučil. Keď sa prihlásite, každé dva týždne vám pošlem odporúčania, ktorými sa denne riadim. Zlepšia vaše newslettre, ušetria vám nervy, inšpirujú. A zarobia viac peňazí.Čo poviete?

Zvýšim vám predaje vďaka email marketingu

E-mail marketing môže byť kanál s najväčším ROI - ak sa mu venuje niekto príčetný. Vo vašom e-shope, konzultantskom či inom projekte to môžem byť ja a môj tím.

  • Vymyslíme

  • Napíšeme

  • Nachystáme grafiku

  • Rozošleme

  • Zautomatizujeme

  • Pravidelne vylepšujeme

Znie to dobre? Porozprávajme sa.


Najväčšia komunita Interiérového dizajnu na Slovensku

Pekne bývať chce každý z nás. Tak prečo je obsah o bývaní na slovenskom internete taký trápny? S komunitou vyše 110 000 členov a najlepším newslettrom o interiérovom dizajne sa to snažíme zmeniť.

Horí vám pod zadkom? Skúste rýchlu jednorazovú konzultáciu

S čím vám pomôžem: Budovanie publika, posielanie newslettrov, automatizácie, analytika, copywriting, šablóny, technické nastavenia, prepojenie emailingu a ostatných marketingových kanálov, vypracovanie marketingovej stratégie.Vhodné aj vtedy, ak potrebujete úprimný feedback na váš plán, rozhodnutie, atď. od niekoho, kto sa už 10 rokov pohybuje v marketingu a podnikaní.

  • 70 eur za 60-minútový hovor

  • Vyberte si z dostupných termínov


Fundraising pre top neziskovú organizáciu

Od roku 2019 pracujem pre pápežskú nadáciu ACN - Pomoc trpiacej Cirkvi ako manažér fundraisingu. Za ten čas sme narástli z 270 000 na 1 450 000 eur ročne. Opakovane sme najväčšou organizáciou na platforme DARUJME. O našich skúsenostiach chodím prednášať kolegom z celého sveta. Ak sa chcete naučiť modernému (najmä, ale nielen online) fundraisingu, odporúčam nás sledovať. A prispieť. :)

© 2024 Dominik Harman. Stránka v procese. Dík.